Företag 1

Skriv ditt motto här.

Gården är en lantbruksfastighet med ekonomibyggnad med bl a stall med boxplatser för fyra hästar. Verksamheten består idag mest av skogsbruk. Åkermarken är utarrenderad till närmaste granne som bedriver köttdjurs-uppfödning. På åkrarna runt fastigheten betar dikor med sina småkalvar.

Elisabeth Wiklund

Boda 202

871 95 Härnösand

 

Mobil: 070-320 99 00

Hemtelefon: 0611-401 35

mailto: info@bodagard.com

Tjänstinformation

Rektangel med rundade hörn:         Boda Gård

Skriv ditt motto här.

Rektangel med rundade hörn:         Boda Gård

Ett alternativ till hotell

Gården

Vi tredje generationen Wiklund har bott på gården i dryga 30 år. Bostadshuset är byggt 1790 men gården och byn har anor ända sedan 1500-talet.

 

Verksamheten på gården har fram till 1970-talet varit mjölkkor men förändrades när vi, den tredje generationen tog över och började med köttdjur. Efter ett antal år ansåg vi verksamheten var för tidskrävande varför vi avvecklade och ägnade oss åt  skogsbruk och det heltidsjobb vi hade utanför gården. Sedan flickorna var små har det funnits flera ridhästar på gården. Idag finns fyra hästar på gården, två ponnys en stor häst med föl. Vi har även höns, grisar och alpackor. Vi har förvaltat fastigheten på ett sätt genom åren så den passar bra in i konceptet Bo på Lantgård.