Företag 1

Skriv ditt motto här.

Bo på Landgård Boda Gård startade sin uthyrning sommaren 2007 och den första familjen som bodde på gården kom från Skadinge. Familjen trivdes på gården och gjorde dagligen utflykter i omgivning, Höga Kusten, Härnösand, Nordingrå och Västanåfallet var några av sedvärdheter de hann de med under veckan.

Tjänstinformation

Rektangel med rundade hörn:         Boda Gård

Skriv ditt motto här.

Rektangel med rundade hörn:         Boda Gård

Ett alternativ till hotell

Bo på lantgård

Bo på lantgård är det gemensamma varumärket för ca 500 landsbygdsföretagare i Sverige, med sin bas i jord skog och landsbygdens miljö, som jobbar med korttidsuthyrning av boende.

 

Den största målgruppen för turister, men även andra har de senaste åren upptäckt att Bo på Lantgård är ett utmärkt boendealternativ när man reser i Sverige. Många lantgårdar har utvecklats till små landsbygdshotell och blivit en betydelsefull verksamhet på gården.

 

Bo på Lantgård är en ideell förening vars syfte är att stödja medlemmarnas utveckling inom boendeturism på landsbygden. Föreningen förvaltar varumärket Bo på Lantgård som ägs av LRF. För att marknadsföra sig som Bo på Lantgård måste anläggningen leva upp till de baskrav som föreningen beslutat om. Varje medlem är sin egen företagare och ansvarar själv för den verksamhet de bedriver.

 

Rum & Frukost

Du väljer själv hur länge du vill stanna. En natt, några dagar eller en vecka. Boendet på Boda Gård är en stuga på gården.

 

Du får frukost – kanske med bröd som bakats på gården, och andra produkter från gården. Sänglinne och handdukar behöver du heller inte tänka på, det ingår i priset. Som vilket annat boende som helst. Enkelt och bekvämt.

 

Självhushåll

Semestermaten bestämmer ni själva – stugan är utrustad för egen matlagning. Ni sköter er helt på egen hand och tar med eget sänglinne.

 

När ni bokar boende genom Bo på Lantgård kan ni luta er tillbaka och se fram emot en avkopplande semester. Värden finns nära till hands om ni undrar över något. Idealiskt för familjen. Självständigt och tryggt

Elisabeth Wiklund

Boda 202

871 95 Härnösand

 

Mobil: 070-320 99 00

Hemtelefon: 0611-401 35

mailto: info@bodagard.com